جانشین فرمانده ناجا از راهاندازی سیستم نظارتی مکنا در نیروی انتظامی خبر داد.
سردار احمدرضا رادان در اولین کارگاه آموزش راهبری تعالیساز پلیس پیشگیری ناجا گفت: از آنجایی که پلیس پیشگیری یکی از بزرگترین و تخصصی ترین پلیسهای کشور به حساب میآید نوع نظارت بر کلانتری ها و پاسگاهها با تعریف ایزویی ملی به نام "مکنا" در پلیس پیشگیری ناجا شکل گرفت.
وی با بیان اینکه ساماندهی کلانتریها، مدیریت در تعالی رفتار مورد توجه ناجا است گفت: تمامی اقداماتی که در پلیس پیشگیری ناجا تا کنون انجام شده است همچون پازلی است که امروز با راهاندازی مکنا تکمیل شده است تا ما در پروژه کلانتریها به هدف نهایی خود برسیم.
این مقام ارشد انتظامی با اشاره به ماموریتهای پلیس پیشگیری و برخورد روبروی آن با مردم اظهار داشت: هیچ یک از پلیسهای کشور با این میزان از مراجعات مردم روبرو نیست لذا با راهاندازی سیستم جامع مکنا ما به دنبال ساماندهی امور و ارائه خدمات مناسب به مردم هستیم.
جانشین فرمانده ناجا خاطرنشان کرد: بنای کار ما بر این بود که سیستم مکنا را از تهران بزرگ به صورت پایلوت شروع کنیم این در حالی است که همه استان های کشور نسبت به آن مکلف شدهاند و باید نسبت به انجام آن ماموریتهای خود را با جدیت پیگیری کنند. ما در موضوع مکنا با هیچ واحدی شوخی نداریم و باید این کار سنگین در مدت زمانکوتاهی به مرحله اجرا درآید.
وی با بیان اینکه باید بخشی از اقدامات صورت گرفته در کلانتریها مورد اصلاح قرار گیرد گفت: تمام کلانتریهای ما باید براساس مکنا سطحبندی شوند و به حداقلهای پیشبینی شده ناجا دست پیداکنند چرا که در غیراین صورت از چرخه سیاستگذاری ناجا خارج و مورد توقیف قرار میگیرند.
رادان ادامه داد: شایستگی انتصاب و ارتقا درجه با توجه به این سیستم جامع تعریف خواهد شد و هیچ رئیس کلانتری نمیتواند ارتقا درجه یابد مگر اینکه بتواند مدالهای مورد نیاز این طرح را بدست آورد.
وی تصریح کرد: پلیس راهآهن و پلیس فرودگاهها نیز باید براساس تکالیف تعیین شده در مکنا کارهای خود را به انجام برسانند چرا که تا مهرماه باید زیرساختهای لازم فراهم شده باشد و در پروسه زمانی مهر تا بهمنماه مکنا به مرحله اجرا درآمده باشد.
رادان ادامه داد: ارزیابی سیستم مکنا در اسفندماه انجام خواهد شد و مدالها به فرماندهان کلانتریها اختصاص خواهد یافت.